Skip to content

EMBERISMERET

KOMMUNIKÁCIÓ

VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY

BEVÉTELNÖVELÉS

cegeknek_kep1 (1)

Mitől lesz nagyobb bevétele egy offline üzletnek?
Hogyan működik a vásárlói észjárás?
Hogyan találod meg a harmóniát a bolti eladók, közted és a boldog, elégedett vásárlók között?
Mitől függ, hogy az üzleted forgalma szárnyalni fog, vagy csak átvészeled a hónapokat?

cegeknek_kep2 (1)

A siker és a profitmaximalizálás egyik sarkalatos pontja az emberi tényező.
A bizalom, a jó emberismeret, a szilárd jellem, az empatikus hozzáállás, a figyelmes kommunikáció, a remek hangulat az alapjai egy hatékonyan működő csapatnak.
Ha már megvan az álom üzletberendezés, a kiváló termék vagy szolgáltatás, teremtsd meg az emberi feltételeit is annak, hogy a vásárlóid boldogan vigyék az üzleted jó hírét!

Hagyj nyomot a vevőid szívében!

Ezen az úton segítek neked és kollégáidnak végigmenni.

Szolgáltatásaim cégeknek

Próbavásárlás

Beépített megfigyelőként felfedem a haladást hátráltató tényezőket, feltérképezem a vásárlói elégedettséget, kiboncolom a csomókat, majd útrakész és teljes mértékben a csapatodra szabott megoldásokkal látlak el.

Eladóból értékesítő

Megvizsgáljuk a munkatársak gyengeségeit és erősségeit, feltárjuk a veszélyzónákat, meghatározzuk az előrehaladás lehetőségeit, erősítjük az emberi kapcsolatokat és a kommunikációt.

Tulaj tuning

A szolgáltatás keretében segítek neked megtalálni azokat az elakadásokat, amik a növekedés útjában állnak. Együtt megkeressük a fő csapásvonalakat is, amik fejlesztésével újra szárnyakat kapsz te és a céged is.

Miért tudok ebben éppen én segíteni?

cegeknek_kep3 (1)

Mert a Váróczi Üzletberendezésnél eltöltött közel 10 év alatt mélyreható bepillantást nyertem a bolttulajdonosok életébe, mindennapos problémáiba. Olyan vállalkozók életébe, akik hús-vér és érző emberekkel dolgoznak.

Mert komoly és szerteágazó tapasztalattal rendelkezem a feszültségkezelés és az asszertív kommunikáció területén.

Mert megoldásfókuszú coachként nem a problémára koncentrálok, hanem arra, hogyan lehet elérni a célokat, és miként lehet ennek érdekében minden külső/belső erőtartalékot hatékonyan megmozgatni.

Szolgáltatásaim egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek

Ha nem cégként szeretnél segítséget, jó, ha tudod,
hogy útitárs coachként magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak is tudok segíteni.

Vállalkozóknak

A mindennapi darálóban könnyen esünk a Miért, miért, miért? csapdájába.

Fontos, hogy megtanuljunk másképp nézni a vállalkozásunkra, a problémákra, és képesek legyünk a céljaink érdekében szintet lépni.

Megtanítom neked a Hogyan? módszerét és azt, miként tudod hasznosítani a tapasztalataidat és az erőforrásaidat újra és újra.

Legyél képes élni a lehetőségeiddel!

Magánszemélyeknek

Sokan érzik azt, amit én is átéltem: hogy elveszettek, hogy kihúzták a lábuk alól a talajt és nem tudják, mibe, kibe kapaszkodhatnának.

Segítek visszatalálni az útra vagy éppen újat keresni. Megadom ehhez a biztonságos légkört, a kellő figyelmet és a támogatást. Együtt elérjük, hogy megleld a hozzád illő és méltó helyed a világodban, ahol valóban fontos lehetsz.

Merj hinni magadban és másokban!

Visszajelzések korábbi ügyfeleimtől